Assos Equipe RS Winter Bib Tights S9 Cykelbukser

Varenummer
w998
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 2.459,00 kr. Normalpris 2.999,00 kr.

Lækket vinterbuks fra Assos.


Det meste af buksen er lavet i Sphere Ultra og Sphere Medium. Buksen har god isolering, der sikre dig du at kan holde varmen. Stoffet er meget elasisk og fleksibelt. Derudover har den tapede syninger og en DWR behandling der gør bukserne vand - og vindafvisende. 


Equipe RS Winter har fittet Aerofit. Bukserne har et fit der er meget aggressivt og aerodynamisk.  A-lock engieering holder puden på plads under hele træning og giver maksimal støtte.  TwinDeck holder den koldeluft ude foran , men er stadig dejlig åndbar.


WaterBarriere er geopren-manchetter, der omslutter dine skinneben. Det er vandtætte geopren-manchetter beksytter dig mod elementerne og har reflekterende detaljer bagpå, der øger din synlighed i trafikken. 


Equipe RS Winter har en Equipe RS  skumpude, der sikre dig god komfort og ydeevne. Derudover har den SuperAir Microskum. Dette skum er stødabsorberende skum , der vil springe tilbage i sin originale form. Denne model har også kukuPenthouse. kukuPenthouse er et blødt, børstet mikrofiberlag tilføjet i den forreste del af puden. kukuPenthouse understøtter den mandlige anatomi, og dermed eliminerer den tryk og øger ventilationen. Lagene er opdateret med deres KraterCooler system som øger åndbarheden i puden. KraterCooler er et system af mange små huller i fronten af puden. De små huller huller øger luftstrømme og holder dig køligere.