Assos Cento Evo bib shorts sort cykelbuks

Varenummer
ww9020
Generelt
Beskrivelse
Yderligere information
Fra 1.639,00 kr. Normalpris 1.999,95 kr.
En fantastisk buks fra Assos med fokus på komfort over længere distancer. Cykelshortsen er lavet i Assos Type.439 Diadema materiale. Dette materiale er lavet til høj ydeevne, god komfort og holdbarhed. Stoffet har 4-way stretch, hvilket giver en god elasticitet i stoffet. Materialet følelses dejligt mod huden, derudover giver den også god støtte omkring lårene. Type.439 Diadema giver fantastisk åndbarhed, og har en hurtigttørrende overfalde. Derudover transportere det også din fugt og sved væk.

Buksen har hele 10mm memory foam pude, der giver dig en fantastisk komfort på længere ture. Puden har også 3D waffle. 3D waffle er en trelags pude der øger åndbarheden i puden. Denne model har også kukuPenthouse. kukuPenthouse er et blødt, børstet mikrofiberlag tilføjet i den forreste del af puden. kukuPenthouse understøtter den mandlige anatomi, og dermed eliminerer den tryk og øger ventilationen.

Foran på buksen har Assos lavet deres "ZeroWaist", som giver en behagelig overgang fra dine mavemusklerne til det forreste stofpanel på bukserne. Dette øger komforten, men giver mindre pres på maven. Ryggen på buksen er lavet i deres Y7 Frame Carrier Design. Dette design består af brede og fleksible stropper, som ligger på ryggen som et Y. Dette design resultere i du får nogle stropper der er falde, stabile og som forsvinder mellem skulderbladene.

UltraLight Leg Grippers: Er en minimal silikone behandling, som holder shortsen på plads under din træning.

Størrelse guide ses på de sidste billeder der skal måles flere ting (højde, hofter og talje).